دیجیتال به روز
*بـــا افــتخــار خـــوش آمــدیــد* 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

تبـــادل لینـکــ غیــر فعــال اســـت . مدریــت وبلاگـــــــــــ





سوني هك شد

یك گروه هكر جدید با نام NullCrew كه طی چند ماه گذشته بسیار فعال بوده است، وب سایت‌های تلفن همراه سونی را هك كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، یك گروه هكر جدید با نام NullCrew كه طی چند ماه گذشته بسیار فعال بوده است، وب سایت‌های تلفن همراه سونی را هك كرده و سونی را به لیست قربانیان خود اضافه كرد.


از جمله قربانیان اين گروه مي‌توان به دانشگاه كمبریج، دانشگاه ییل، ارتش كامبودیا و بسیاری سازمان‌های دیگر اشاره كرد.
گروه NullCrew بنا بر اعلام مركز ماهر، دلایل مختلفی را برای هك‌های خود ذكر كردند. دانشگاه كمبریج و سایت data.gov.uk به نام OpFreeAssange و ارتش كامبودیا به نام OpTPB هك شدند. به نظر می‌رسد حملات دیگر این گروه در برابر كسب و كارهای بزرگ و بانك‌ها خواهد بود. این گروه ادعا كرده است كه هك شدن سونی به این دلیل صورت گرفته است كه آنها عمیقا نگران امنیت كاربران هستند.
اين گروه ادعا مي‌كند كه كنترل هشت سرور سونی را در اختیار گرفته و اطلاعات یكی از سرورها را استخراج كرده است. در این نشت داده‌ها تنها 400 آدرس پست الكترونیكی و رمز عبور به سرقت رفته است.
اگر ادعای این گروه صحت داشته باشد، انتظار می‌رود در آینده‌ای نزدیك سرقت‌های بیشتری توسط این گروه انجام گیرد.


 

اولترابوک مدرن و با کیفیت

  شرکت Asus به تازگی از جدیدترین اولترابوکش رونمایی کرده است. این لپ‌تاپ فوق باریک که با مدل U500VZ از سری Zenbook این شرکت به بازار معرفی شده است، در واقع قابلیت‌های متنوعی را در بدنه‌ای زیبا و مدرن در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.


این دستگاه بدنه‌ای با ضخامت 7/19 میلیمتر داشته و این بدنه آلومینیومی و براق می‌تواند نظر اغلب کاربران و خریداران را به خودش جلب کند. نمایشگر 15 اینچی این دستگاه تصاویر را با وضوح بسیار بالا و full HD برای کاربرانش به نمایش می‌گذارد. این نمایشگر مجهز به پنل IPS است و به این دلیل امکان تماشای تصاویر پخش شده از زوایای مختلف را به کاربرانش می‌دهد. این نمایشگر همچنین ویژگی ضد انعکاس نور را هم دارد.
اولترابوک جدید Asus مجهز به پردازنده نسل سوم Intel یعنی Core i7 چهار هسته‌ای بوده و از کارت گرافیک GT650M شرکت Nvidia بهره می‌برد. این دستگاه از دو هارد درایو SSD با ظرفیت 128 گیگابایتی یا 500 گیگابایتی بر اساس انتخاب خریداران بهره می‌برد. کیبورد این دستگاه با اندازه استاندارد و کامل دارای نور پس زمینه برای استفاده راحت در فضاهای با نور کم یا تاریک است. باتری این دستگاه تا 25 درصد عمر بیشتری نسبت به مدل‌های مشابه خودش دارد.
این اولترابوک که اولین بار در نمایشگاه IFA آلمان رونمایی شد، هنوز تاریخ و قیمت عرضه آن مشخص و اعلام نشده است.


اینترنتی‌ها در حلقه محاصره

آرش برهمند
تقریبا یک سال پیش در چنین روزهایی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دهم، رضا تقی‌پور، در مقابل ضبط‌های روشن روزنامه‌نگاران اظهاراتی جنجالی کرد که تا ماه‌‌ها بعد نقل مجالس اینترنتی بود.


او در آن زمان با اشاره به این اصل بدیهی که ارائه هر خدماتی علاوه بر عرضه به تقاضا نیز نیاز دارد تاکید کرد در آن زمان تنها یک هشتم پورت‌های منصوبه ADSL در کشور واقعا دایر شده و 70 درصدظرفیت وایمکس کشور هم بلااستفاده مانده است و نتیجه گرفت: «وقتی ظرفیت ایجاد شده بدون استفاده باقی مانده، ظرفیت‌سازی دوباره کار درستی نیست.»
همان زمان هم بسیاری به طنز و به جد به نقد این سخنان وزیر درباره نبود اقبال عمومی به اینترنت پر سرعت پرداختند ولی در نهایت وزارتخانه با پنهان شدن پشت واژه فرهنگ‌سازی گناه گریزان بودن کاربران را به گردن راغب نبودن خود آنها به پرداخت قیمتی حدود 10 هزارتومان در ماه برای حداقل سرعت نسبت داد و زیربار آن نرفت که در این میان سرعت و قیمت واگذاری و سهولت برای به دست آوردن اینترنتی پر‌سرعت نقشی کلیدی ایفا می‌کند.
در محافل صنفی بسیاری در میانه طول عمر کابینه جدید اظهارات را بر حسب تجربه دو سالانه وزیران فاوا به اغماض نگریستند ولی در جمع شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت پرسرعت، موسوم به ندا،‌ این جریان فقط یک تعبیر مسکوت داشت؛ وزیر پس از خصوصی‌سازی مخابرات این غول از بند رها شده را در میان شرکت‌های خصوصی آزاد کرده است و به‌عنوان نهاد ناظر حتی حاضر نیست مشکلات بدیهی را به رسمیت بشناسد. این تعبیر برای اثبات شدن حتی به یک سال هم نیاز نداشت.
رانده شدن از رانژه شدن
اگر شما هم از بخت بد این روزها دفتر یا خانه جدیدی را برای تجارت یا زندگی خود انتخاب کرده‌اید بهتر است برای اتصال آن به شبکه جهانی وب سراغ یکی از چند سرویس‌دهنده سرشناس اینترنت پرسرعت در کشور نروید و یکی از فروشندگان گمنام‌تر و کم‌سروصداتر اینترنت را برای این منظور انتخاب کنید، چرا که از احوال ثبت‌نام‌های صورت گرفته در هفته های اخیر بر می‌آید که مخابرات کمر به تادیب تنی چند از پرفروش‌ترین شرکت‌های اینترنتی ایران بسته و در این میان چه بسا شما هم قربانی شوید. دلایل این درگیری را هم که مشترکان جدید قربانیان آن هستند می‌توان جسته و گریخته تقریبا در تمامی نشریات و سایت‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خواند؛ جنگ بر سر هزینه دایری یا همان رانژه.
آنگونه که از اظهارات مدیران شرکت‌هایي مانند پارس‌آنلاین و شاتل بر می‌آید درگیری از جایی شروع شد که برای تسریع و تسهیل دایری ارتباط اینترنتی برای مشترکان شرکت‌های ندا شرکت مخابرات استان تهران از 14 تیرماه امسال درخواست رانژه را به سیستم «اتوماسیون درخواست و برقراری سرویس‌های شرکت مخابرات» منتقل کرد. ولی چون قیمت‌های جدیدی را برای دایری این ارتباط اینترنتی از شرکت‌های فروشنده ADSL مطالبه کرده بود و این قیمت‌ها را بسیاری از شرکت‌های بزرگتر نپذیرفته و غیر قانونی دانسته بودند از دوازدهم ماه بعد دسترسی‌ شرکت‌هایی را که قیمت‌های جدید رانژه را نپذیرفته‌بودند به سامانه ثبت درخواست قطع کرد. نتیجه این که شرکت‌هایی که حاضر نیستند قیمت‌های جدید را بپردازند، باید درخواست‌های رانژه خود را به صورت دستی تحویل مخابرات استان تهران بدهند، بدون اینکه بدانند این فرآیند ثبت نشده چقدر طول خواهد کشید.
تلفات این اعلان جنگ هم تا اینجای کار ظاهرا چندین هزار درخواست سرگردان از سوی مشتریان شرکت‌های بزرگ فروشنده اینترنت پرسرعت است که با توجه به ثبت نزدیک به 80 هزار درخواست جدید در هر ماه توسط شرکت‌های ندا، ‌شمار این درخواست‌‌های آواره باید بالغ بر 10 هزار مورد برای چند شرکت بزرگ باشد. گزارش‌هاي مشابهی هم از آذربایجان غربی، فارس، همدان، خراسان رضوی و سراسر مراکز تهران رسیده است که نشان می‌دهد ظاهرا مخابرات با تکیه بر سامانه جدیدش بسیار هماهنگ‌تر از پیش عمل کرده است و گویا فقدان تقاضایی که وزیر به آن اشاره کرده بود، طی این یک سال جهش عمده‌ای را پشت سر گذاشته است.
قانون رانژیدن
هرچند تنها 9 سال از واگذاری پروانه شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت پرسرعت می‌گذرد ولی طی همین دهه رو به اتمام با استحاله‌ای خاموش شمار سرویس‌دهنده‌های واقعا فعال این حوزه در کشور از عدد رسمی 11 به رقم عملی 5 یا 6 نزدیک شده که بسیاری آن را به همین جنگ انحصار میان شرکت مخابرات ایران و گروه شرکت‌های ندا نسبت می‌دهند. این جنگ با ورود خود شرکت‌های مخابرات استانی به بازار فروش ADSL که انحصار شبکه سیمی تلفن کشور را به عنوان زیر ساخت اینترنت پرسرعت را هم در اختیار دارند وارد فاز جدیدي شد ولی با خروج گروه مخابرات ایران از تملک دولتی حالتی گسترده به خود گرفت.
درباره اتفاقاتی که جلوتر به آن اشاره شد هم شورای عالی رقابت و هم بازوی نظارتی وزارت ارتباطات یعنی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی موضع مخالف در پیش گرفته‌اند ولی ظاهرا این دو نهاد ناظر که خود نیز با هم چالش‌هايي دارند نه توان مقابله دارند و نه مخابرات خصوصی‌شده دیگر چندان دستورات دولتي را نمي‌خواند. نمونه بارز این مشکلات را می‌توان در متن یکی از جلسات کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات دید که طی آن یک سال پیش از اظهارات وزیر و دو سال پیش از محاصره فعلی شرکت‌های ندا آیین‌نامه تعامل این شرکت‌ها و خدمات شرکت‌های مخابراتی تنظیم شده بود.
در این سند خاک خورده به تاریخ برج هشتم سال 89، مشکلات متعدد شرکت‌های فروشنده ADSL با مراکز مخابراتی در فهرستی 9 موردی آورده شده بود که شامل مواردی همچون اختصاص ندادن فضا، افزایش ندادن ظرفیت داده، نامشخص بودن وضعیت مشتركان ندا پس از تغییر بستر ارتباطی، برخورد سلیقه‌ای و مبهم به درخواست واگذاری امکانات و چندین مورد دیگر بود که در صدر آنها تاخیر در اجرای رانژه مشتركان قرار داشت.
اگر در عجب هستید که برای مشترکان فعلی که هفته‌ها است سرگردان هستند هم چه اتفاقی خواهد افتاد در همان ماده پنجم تصریح شده: «در صورت عدم برقراری ارتباط شرکت‌های مخابراتی موظفند تا زمان برقراری ارتباط هزینه‌های کامل سرویس را متناسب با درخواست متقاضی و بر اساس تعرفه‌های مصوب به شرکت‌های ندا پرداخت کنند و متعاقب آن شرکت ندا موظف است این مبالغ را در حساب مشتری خود لحاظ نماید».
هزینه‌های رانژه‌شدن
مصوبه آبان 89 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هرچند بند‌های فراوانی در زمینه حقوق شرکت‌های خصوصی و مشترکان آنها دارد که به آن عمل نشده ولی تنها یک خط بالاتر از ماده پنج دارای تبصره‌ای است که این روزها محمل ناديده گرفتن حقوق اقتصادی مشتركان اینترنت شده است. در تبصره دوم ماده چهارم همین مصوبه تاکید شده: «شرکت‌های ندا و شرکت‌های مخابراتی حداکثر یک ماه پس از تاریخ تصویب و ابلاغ این آیین‌نامه موظف به ایجاد سامانه ثبت درخواست خدمات با امکان نظارت برخط سازمان {تنظیم مقررات} بر این سامانه هستند.» رویایی که دو سال بعد عملی شد ولی به جای آنکه سرعت و دقت رانژه شدن را رقم بزند کابوسی جدید را برای شرکت‌های خصوصی و مشتریانشان رقم زد؛ سامانه جدید هزینه‌های جدیدی را هم به همراه آورد.
چرخی میان اسناد این درگیری نشان می‌دهد که ظاهرا باید در این میان زمستان سال 90 را نقطه عطفی در آغاز درگیری رسمی به شمار آورد. در میانه آخرین ماه سال گذشته جلسه‌ای میان نمایندگان شرکت‌های ندا و گروه شرکت‌های مخابرات برگزار شد که طی آن مخابرات از قیمت‌های جدید برقراری و جمع آوری ارتباط پرده برداشت. هرچند در مصوبات پیشین هیچ اثری از پرداخته شدن هزینه برقراری یا جمع‌آوری رانژه نبود ولی در کمال تعجب نمایندگان شرکت‌های ندا تن به امضای قرارداد تنها به این شرط دادند که هم دارای حق انتخاب برای هریک از بازه‌های زمانی موجود باشند و هم دستورالعمل‌های مورد توافق دو طرف به سرعت به کلیه شرکت‌های مخابراتی ابلاغ شود. توافقي که یکجانبه ماند و بنا به اعلام شرکت‌های ندا منجر به اعمال فشار مخابرات برای کسب درآمد جدید شده ولی در نهایت تسهیل سرویس‌ها را هم به دنبال نداشته است که جریان را به متارکه و مخاصمه فعلی کشانده است.
چرا باید رانژید
در بحبوحه قدرت‌نمایی شركت مخابرات، سکوت وزارتخانه و رگولاتوری و فریادهای شرکت‌های فروشنده اینترنت پرسرعت تنها صدایی که ناشنیده مانده از آن مشترکانی است که در صف رانژه قرار گرفته‌اند و به سرعت با قطع امید از مشهورترین سرویس‌دهنده‌های اینترنتی کشور در جهت عکس فرهنگ‌سازی مورد نظر آقای وزیر حرکت می‌کنند. این شکایت‌ها در حال حاضر در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از عدد دو هزار رو به فزونی است.
معادلات اقتصادی اولیه ابهام عجیبی را درباره اقدام جدید مخابرات نشان می‌دهد. با در نظر گرفتن هزینه‌های جاری‌ای که شرکت‌های ندا در صورت برقراری ارتباط به مراکز مخابراتی می‌پردازند و شامل موارد فراوانی همچون برق و شارژ و فضا و مکان حتی هزینه آبونمان رانژه می‌شود در صف ماندن هزاران درخواست رانژه به لحاظ اقتصادی نیز در مجموع برای اپراتور مسلط تلفن ثابت ایران به صرفه نیست و عملا این پرسش به‌وجود می‌آید که چرا مخابرات باید در این میان هم منافع اقتصادی و هم فرهنگی را بیش از پیش قربانی کند.
شاید پاسخ را باید در تجارت پر افت و خیز جدید مخابرات جست‌وجو کرد که کندی خدمات و ناکارآمدی مدیریت مشتریان مزیت‌های قیمتی آن را کمرنگ کرده است؛ اینترنت پرسرعت. نمی‌توان فراموش کرد که فروشنده عمده اینترنت این روزها خودش هم یک رقیب برای شرکت‌های خصوصی است و مطابق آخرین آمار تایید شده یک میلیون و 400 هزار پورت ADSL در سراسر کشور دارد که تنها نزدیک به نیمی از آن دایر شده است. ظاهرا این بار در قدم بعدی مخابرات هم مشتریان و هم شرکت‌ها یک جا با هم رانژه
می‌شوند


روزهای خوب آقای بزوس

عكس:AFP
جدیدترین محصولات آمازون که تبلت‌ها و کتابخوان الکترونیک جدید این شرکت بودند، رونمایی شدند و توجه بسیاری از کارشناسان و فعالان بازار را به خودشان جلب کردند. با معرفی نسل جدید تبلت‌های آمازون حالا این شرکت با مدیریت «جف بزوس» در حال تبدیل شدن به یکی از بزرگ‌ترین قطب‌های بازار جهانی تبلت‌های چندرسانه‌ای است تا جایی که بسیاری از منتقدان محصولات کاربردی و ارزان قیمت آمازون را رقیبی جدی برای تبلت پرطرفدار آی‌پد شرکت اپل و رقیبی قدرتمند برای تبلت جدید گوگل نکسوس ۷ می‌دانند.





 



 

سوسك‌هاي سايبري براي جاسوسي در ساختمان‌ها

محققان دانشگاه دولتي كاروليناي شمالي از يك سوسك سايبري رونمايي كرده‌اند كه قابل كنترل از راه دور است.
به گزارش ايسنا، اين تيم توانسته است اين سوسك سايبري را با دقت بسيار زياد هدايت كند تا اشكال پيچيده را در روي زمين دنبال كند.


آنها اكنون اميدوارند بتوانند دوربين‌هاي ويدئويي و ديگر حسگرها را روي اين فناوري جديد منطبق كرده و از آن براي ورود مخفيانه به ساختمان‌ها و حتي بررسي مناطق زلزله زده براي شناسايي بازماندگان استفاده كنند.
اين پژوهشگران به ايجاد يك تعامل زيستي بي‌سيم با سوسك‌ها پرداخته‌اند كه از قدرت زيادي برخوردار بوده و قادر به نفوذ به مناطق كوچك هستند. اين سوسك با وزن تنها 7/0 گرم حاوي يك ريزكنترلگر است كه تعامل ميان الكترودهاي كاشتي و بافت را براي جلوگيري از آسيب عصبي احتمالي بررسي مي‌كند.اين ريزكنترلگر به آنتن‌ها و دم سوسك متصل شده است.
دم سوسك يك اندام حسگر روي شكم اين حشره است كه به طور عادي براي شناسايي حركت در هوا مورد استفاده است و مي‌تواند نزديك شدن شكارچي را شناسايي كرده و به آن براي فرار سريع كمك كند؛ اما محققان از سيم‌هاي متصل به دم اين حشره براي به حركت واداشتن آن استفاده كردند.
در اين حالت سوسك تصور مي‌كند كه چيزي در پشت آن در حركت است و از اين رو به جلو مي‌رود. سيم‌هاي متصل به آنتن‌ها به عنوان افسار الكترونيكي عمل كرده و بارهاي كوچكي را به بافت عصبي سوسك منتقل مي‌كند.


 

یک‌سوم مردم جهان از اینترنت استفاده می‌کنند

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که در زمینه استفاده از اینترنت سوئد مقام اول و آمریکا مقام دوم را در جهان دارند.
به گزارش ایتنا، یک سوم جمعیت جهان از اینترنت استفاده می‌کنند؛ اما این رقم در آفریقا به یک‌ ششم جمعیت می‌رسد.
بنیاد جهانی وب کاربرد اینترنت را در ۶۱ کشور جهان مورد بررسی قرار داده است.


معیارهایی همچون زیرساخت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ارتباطی، کاربری، محتوای وب و آثار سیاسی، اجتماعی و اقتصادی اینترنت، در این بررسی مورد توجه قرار گرفته‌اند.
براساس پژوهش‌های انجام شده، سوئد در صدر جدول استفاده از اینترنت قرار دارد و مقام دوم را ایالات متحده آمریکا احراز کرده است. ۹۰ درصد مردم سوئد و ۷۵ درصد آمریکايی‌ها به استفاده از اینترنت عادت دارند.
با این همه، در آمریکا نسبت به کشورهايی مانند کانادا، ایرلند، ژاپن و نروژ درصد خانواده‌های کمتری صاحب کامپیوتر هستند.
یمن‌، کشور خشونت‌زده خاورمیانه‌، پس از دو کشور آفریقایی زیمبابوه و بورکینا فاسو در انتهای فهرست استفاده از اینترنت جای گرفته است.
طبق این گزارش، یک سوم مردم جهان کاربران اینترنت را تشکیل می‌دهند. البته کاربری وب در همه جا یکسان نیست. برای مثال در کشورهای آفریقایی از هر ۶ نفر تنها ۱ نفراز اینترنت استفاده می‌کند.
سنگاپور سریع‌ترین اینترنت جهان را در اختیار دارد و اقتصاد ایرلند از اینترنت بیشترین بهره را برده است.
۱۵ درصد تولید خالص داخلی این کشور را در سال‌های بین ۲۰۰۷ و۲۰۱۰ صادرات مبتنی برارتباطات و اینترنت تشکیل می‌دهد.


 

اپل، برترین تولیدکنندگان تبلت جهان

شرکت اپل همچنان برترین تولیدکننده تبلت جهان است. این شرکت در سه ماه دوم سال‌جاری میلادی سلطه خود بر بازار تبلت جهان را بیشتر کرد و آمارهای منتشره نشان می‌دهند که از هر 10 تبلت فروخته شده در جهان هفت تبلت متعلق به اپل بوده است.


این در حالی است که شرکت آمازون از تبلت کیندل فایر جدید خود رونمایی کرده است و قصد دارد تا با این تبلت سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد.شرکت اپل در سه ماه دوم سال جاری میلادی 6/69 درصد از بازار تبلت جهان را در اختیار داشت، حال آنکه سهم این شرکت از بازار تبلت جهان در سه ماه نخست برابر با 58 درصد بود. به گزارش خبرگزاری آسوشیتد پرس، پنج بازیگر اصلی بازار تبلت جهان در سه ماه دوم امسال بنا بر اعلام موسسه IHS iSuppli اپل، سامسونگ،‌ آمازون، ایسوس و بارنز اند نوبل بوده‌اند.


 

سهم ایران از تاثیر ICT در جهان کمتر از 5 درصد

ایسنا- رييس سازمان فناوري اطلاعات ايران سهم كشور از تاثير ICT در جهان را 6/4 درصد اعلام كرد. علي حكيم‌جوادي در كنفرانس فناوري اطلاعات و ارتباطات در نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي گفت: ميانگين تاثيرپذيري كشورهاي جهان از ICT 8 تا 10 درصد است، اما در برخي از كشورها مانند كره‌جنوبي اين رقم به 30 درصد هم رسيده است.


وي يكي از دلايل پايين بودن سهم ايران از تاثيرپذيري ICT ايران در جهان را معرفي نكردن به‌هنگام دستاوردهاي كشور در اين زمينه عنوان كرد و افزود: به طور نمونه طراحي سامانه هوشمند سوخت اگر به موقع و درست معرفي مي‌شد، مي‌توانست در ارتقاي رتبه ايران در اين زمينه نقش داشته باشد. وي با اشاره به تحولات اخير اقتصادي در جهان اظهار كرد: سياست حمايتي دولت‌ها از صنايع سنگين به طرف نانو، بايو و IT رفته است.


رونق در بازار هوشمندهاي ارزان قيمت

نزديك شدن به فصل بازگشايي مدارس و دانشگاه‌ها، اگر چه تغيير چنداني در بازار كالاهاي ديجيتالي و كامپيوتري ايجاد نكرده است؛ اما در بازار موبايل شاهد بروز تغيير و تحولاتي بوده‌ايم.

بر اساس اعلام فعالان بازار، در حال حاضر گوشي‌هايي با ميانگين قيمت 300 تا 400 هزار تومان در زمره پرفروش‌ترين‌هاي بازار قرار دارند و در حال حاضر بازار اين گوشي‌ها گرم است.
در رابطه با اين موضوع گفت‌و‌گوي كوتاهي با شفيعي، يكي از فعالان بازار گوشي داشتيم كه مي‌خوانيد:
وضعيت تقاضا در بازار گوشي موبايل چگونه است؟ آيا نزديك شدن به زمان بازگشايي مدارس باعث رشد تقاضا در بازار نشده است؟
فعلا تقاضا در حد بالايي نيست. ولي بازار گوشي‌هاي ارزانقيمت رونق بيشتري دارد.
منظورتان گوشي‌هاي 50 تا 100 هزار توماني است؟
خير. در حال حاضر گوشي‌هايي كه قابليت‌هاي فني بالايي دارند ودر رده گوشي‌هاي هوشمند قرار دارند، ولي قيمتي حدود 300 تا 400 هزار تومان دارند جزو پرفروش‌هاي بازار هستند.
پيش‌بيني شما از وضعيت بازار در روزهاي آينده چگونه است؟
فكر مي‌كنم در روزهاي آتي و نزديك‌تر شدن به زمان بازگشايي مدارس و دانشگاه‌ها بازار رونق بيشتري گيرد.

 


دسترسی یکجا به سرویس‌های گوگل

با کمک افزونه Terminal می‌توانید به تمام سرویس‌های گوگل در یک‌جا دسترسی داشته باشید. این افزونه برای مرورگر کروم طراحی شده و یک ابزار مفید برای استفاده از تمامی امکانات سرویس گوگل است.

این افزونه با نمایش تمام سرویس‌هاي گوگل، به‌صورت یک آیکن باعث می‌شود که شما تنها با یک کلیک روی هر سرویس به راحتی به آن دسترسی داشته باشید.
با Terminal شما به تمامی سرویس‌هاي این شرکت مانند، Gmail, Google Docs, Blogger, AdSense, Analytics, Google Maps و ... دسترسی خواهید داشت.
زمانی که این افزونه را نصب کردید به راحتی می‌توانید با کلیک روی نشانه Terminal ، در نوار ابزار مرورگر خود به آن دسترسی پیدا کنید. این افزونه شما را از تعداد ایمیل‌های پست الکترونیکی‌تان یعنی Gmail با خبر می‌کند و اگر فراموش کرده باشید تا نامه‌ای را بخوانید Terminal به شما هشدار خواهد داد.
همچنین اگر در استفاده از یک سرویس‌ گوگل غافل شده‌اید، می‌توانید با drag کردن آن سرویس به بخش سرویس‌های فعال خود از آن استفاده کنید.
افزونه Terminal که یک افزونه راحت و کاربردی برای کروم است موجب می‌شود که شما در وقت و تلاش خود صرفه‌جویی کنید و بتوانید یکجا به تمام امکانات گوگل دسترسی پیدا کنید.


 

سهام تكنولوژي



 


هترین هاردهای اکسترنال برای حرفه‌ای‌ها

با گسترش فضای تبادل اطلاعات در دنیا مجازی، نیاز به ذخیره و جابه‌جایی ایمن این اطلاعات هم بیشتر از قبل حس می‌شود. درست به همین دلیل هم هست که بازار هاردهای اکسترنال هر روز داغ‌تر و داغ‌تر می‌شود. این هاردهای اکسترنال سرعت خوبی برای انتقال اطلاعات دارند و انواع مختلفی برای کاربردها و کاربران متفاوت دارند. در میان کاربران مختلف حرفه‌ای‌ها همیشه به دنبال محصولات خاصی هستند که به ویژه اطلاعات آنها را در فضایی امن حفظ کنند. درست به همین دلیل هم هست که وب سایت پی سی مگزین به تازگی فهرستی از هاردهای اکسترنال مناسب برای کاربران حرفه‌ای منتشر کرده است که آنها را در پایین می‌خوانید:


مدل My Book VelociRaptor Duo از Western Digital:
این محصول در واقع دومین هارددیسک رومیزی شرکت Western Digital است که از پورت پر سرعت Thunderbolt پشتیبانی می‌کند و مبتنی بر تکنولوژی کاهش مصرف برق هم هست. ظرفیت این هارددرایو یک ترابایت است که در قلب هارد پرسرعت VelociRaptor قرار دارد. این هارد همراه با کابل Thunderbolt با قیمت 900 دلار به بازار عرضه شده است و به فروش عمومی می‌رسد.


Promise Pegasus R4 از Western Digital:
این دستگاه قدم بعدی شرکت Western Digital از نظر حجم حافظه است. این درایور توانایی میزبانی چهار هارد داخلی را دارد که این برابر حجمی معادل ۴ الی ۸ ترابایت است. به این ترتیب این هارد اکسترنال بسته به ظرفیتش با قیمتی از حداقل 1000 دلار تا حداکثر 1500 دلار به بازار عرضه می‌شود.

مدل Little Big Disk Thunderbolt SSD از LaCie:
این هارد اکسترنال یکی از اولین هاردهای SSD رومیزی است که از پورت Thunderbolt پشتیبانی می‌کند و به این ترتیب در دسته گران‌ترین‌های بازار است. این هارد با سرعت بسیار خوبی کار می‌کند و با ظرفیت 240 گیگابایت به بازار عرضه شده ا‌ست. برای خرید این هارد باید 800 دلار هزینه کنید.

مدل Solo G3 از IoSafe:
بسیاری از فعالان بازار معتقدند که از لحاظ تجهیز به پورت USB 3.0 هیچ هارددرایوی نمی‌تواند به پای Solo G3 برسد. این هارد درایو ظرفیت 3 ترابایتی داشته و از دو پورت USB 3.0 بهره می‌برد. این هارد درایو از بدنه محکم ساخته شده است و اطلاعات کاربران را در همه شرایط چه گرما یا سرما و حتی در مقابل ضربات احتمالی حفظ می‌کند. البته باید در نظر داشته باشید که مقاوت زیاد این هارد باعث شده که وزن آن نزدیک به ۷ کیلوگرم برسد. این محصول در حال حاضر قیمتی معادل 390 دلار دارد.


مدل Promise Pegasus R6 از Western Digital:
Promise Pegasus R6 هم یکی از هارددرایوهای مجهز به پورت Thunderbolt است که از لحاظ حجم داده و سرعت در حال حاضر جزء بهترین‌ها محسوب می‌شود. ظرفیت این هارددرایو برابر 12 ترابایت است و با قیمتی نسبتا گران و در حدود 2000 دلار به بازار عرضه‌می‌شود.



دوربین بدون آینه سبک و ارزان قیمت

شرکت Fujifilm به‌تازگی یکی از جدیدترین دوربین‌های عکاسی دیجیتال خودش را معرفی کرده است. این دوربین که با نام X-E1 به بازار معرفی شده، ساختاری سبک و قابل حمل دارد.


این محصول جدید مبتنی بر تکنولوژی بدون آینه بوده و قابلیت عکاسی با وضوح ۱۶ مگاپیکسلی را دارد. این شرکت قبل از این مدل جدید دوربین X-Pro1 را معرفی کرده بود که بدنه بدون لنز آن گران قیمت (1700 دلار) بود اما کیفیت خوبی داشت. با این حال بسیاری از فعالان بازار این انتقاد را به X-Pro داشتند که چرا حسگر قدرتمند آن در مدلی ارزان‌تر قرار ندارد. حالا Fujifilm با معرفی دوربین جدید X-E1 سعی دارد نظر آن دسته از خریدارانی را که به دنبال کیفیت و قیمت مناسب هستند، جلب کند.
این دوربین مجهز به Viewfinder یا چشمی OLED ساخت شرکت Sony بوده و قابلیت فیلمبرداری با وضوح full HD و سرعت 24 فریم در هر ثانیه را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. حداکثر حساسیت این دوربین در هنگام عکاسی به 25600 می‌رسد که آن را از محصولات رقیب و مشابه متمایز می‌کند.
نمایشگر این دوربین از نوع LCD با اندازه 8/2 اینچ است که تصاویر را با وضوح 480000 نقطه در اینچ برای کاربرانش به نمایش می‌گذارد. این دوربین اندازه کوچک و جمع و جوری داشته و حجم آن به طور کلی تا 30 درصد کمتر از مدل قبلی این شرکت یعنی X- است. شرکت Fujifilm اعلام کرده است که این دوربین جدیدش را به زودی روانه بازارهای جهانی می‌کند.

 


دوربین‌های با قابلیت و با کاربری ساده

 

 

  شرکت Olympus به‌تازگی محصولات جدیدی را به بازار انواع دوربین‌های عکاسی دیجیتال معرفی کرده است. این دوربین‌های جدید با مدل‌های VH-515 و VH-410 از سری Stylus این شرکت به بازار معرفی شده‌اند. این دوربین‌ها حساسیت دو برابری در هنگام عکاسی دارند.


مدل VH-515 مجهز به حسگر 12 مگاپیکسلی از نوع BSI CMOS است و از لنز واید 25 میلیمتری بهره می‌برد. این لنز امکان زوم اپتیکال تا 8 برابر را داشته و قدرت زوم دیجیتال آن به 16 برابر می‌رسد. این دوربین مبتنی بر تکنولوژی Magic Filter بوده و از 12 فیلتر مختلف برای ویرایش عکس‌های گرفته شده بهره می‌برد.
دوربین مدل VH-410 هم قابلیت عکاسی با وضوح تصویر 16 مگاپیکسلی را داشته و از لنز واید 26 میلیمتری بهره می‌برد. این لنز امکان زوم اپتیکال تا 5 برابر را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. کار با این دوربین بسیار ساده است و به این دلیل انتظار می‌رود از طرف کاربران خانگی با استقبال خوبی همراه شود. این دوربین همچنین امکان فیلمبرداری با وضوح HD و با فرمت AVI را دارد.
هر دو این دوربین‌ها مجهز به لرزشگیر اپتیکال تصویر بوده و به این دلیل تصاویر با کیفیتی را ثبت و ذخیره می‌کنند. شرکت Olympus اعلام کرده است که این دوربین‌های جدیدش را از نیمه ماه سپتامبر به صورت رسمی روانه بازارهای جهانی خواهد کرد.

 


فروش 20 میلیون S III در 100 روز

 

 

سامسونگ میزان فروش گوشی‌هاي Galaxy S III را در طول سه ماه 20 میلیون دستگاه اعلام کرد.
به گزارش موبنا، شرکت کره ای سامسونگ اعلام کرده که در سراسر دنیا توانسته طی 100 روز تعداد فروش گوشی Galaxy S III را به 20 میلیون دستگاه برساند.در حالی سامسونگ میزان فروش گوشی Galaxy S III را در طول سه ماه به 100 میلیون دستگاه رساند که این رقم برای نسخه Galaxy S II در طول 9 ماه اتفاق افتاد.


به این ترتیب آمارها نشان مي‌دهد که فروش سامسونگ سه برابر شده است.
بر اساس گزارش سامسونگ، این شرکت کره‌ای در هر ماه توانسته 10 میلیون دستگاه گوشی به فروش برساند. با این حال Galaxy S III باید خود را برای رقابت با گوشی‌هاي جدید اپل، نوکیا، موتورولا و اچ تی سی آماده کند.


dijitalberooz.LoxBlog.Com


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 19 شهريور 1391برچسب:, ] [ 1:1 ] [ مهــــدی یوسفیـــان ]

طلا صعودی مي‌ماند؟
قيمت طلا در بازارهاي جهاني اگرچه در روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه به تاثير از سخنراني ماريو دراگي پيرامون خريد اوراق قرضه كشورهاي عضو اتحاديه اروپا با افزايش قابل توجهي رو‌به‌رو شد؛ اما از بامداد روز جمعه با گمانه‌زني‌ها پيرامون انتشار گزارش اشتغال ماهانه غير كشاورزي و تحركات مثبت شاخص دلار تغيير جهت داد و دادوستدها مسير ديگري را دنبال كرد.
در سخنراني روز پنج‌شنبه بانك مركزي اتحاديه اروپا، ماريو دراگي رييس اين بانك تاكيد كرده بود بانك مركزي در چارچوب دستور كارش عمل مي‌كند و هدف از اين طرح، كاستن ابعاد بحران بدهي در منطقه يورو عنوان شده است. البته در شرايطي بانك مركزي از صندوق بين‌المللي پول خواسته بر اين طرح نظارت كند كه دولت اسپانيا تلويحا اعلام كرد: هزينه استقراض پس از اين اعلاميه به شدت كاهش يافته است. در همين حال برخي اخبار حاكي از اين است كه اغلب بازارها و سرمايه‌گذاران نسبت به اجراي اين طرح و كمك به اسپانيا خوش بين هستند. قيمت طلا نيز به تاثير از اين تحولات و افزايش بهاي يورو در برابر دلار با افزايش قابل توجهي همراه شد و به تبع از اين وضعيت، طلا نيز به بالاي مدار يك هزار و 700 دلار به ازاي هر اونس رسيد. اين در شرايطي است كه بانك مركزي انگليس اعلام كرد: سياست‌هاي پولي اين كشور تغيير نمي‌كند. علاوه بر رويدادهاي اروپا و ايالات‌متحده در چند روز گذشته، گزارش توليد معادن طلای آفريقاي جنوبي (نزديك 70 درصد توليد در معادن جهان در غرب آفريقا انجام مي‌شود) از جمله اخبار و گزارش‌هاي منتشر شده بخش طلا بودند. در مجموع به نظر مي‌رسد، شرايط براي صعود قيمت طلا در روزهاي آينده بستگي به حركت دلار و تغييرات يورو دارد.
سكه تحت‌تاثير اتفاقات رواني
مبادلات طلا و سكه در بازار نقدي در روزهاي ابتدايي هفته گذشته با نوسان اندكي همراه بود، اما در ادامه با افزايش قيمت دلار كه بيشتر متاثر از گمانه‌زني‌هاي راه‌اندازي بورس ارز است و از سويي گزارش‌هاي پيراموني اخبار مربوط به اختلاف‌نظر ايالات‌متحده و رژيم صهيونيستي بر سر ايران، روند دادوستدها تحت‌تاثير قرار گرفت. در شرايطي شايعات روزانه، بازار را دستخوش تغيير قرار داده كه تازه‌ترين تحولات از روند مبادلات حاكي از صعودي شدن قيمت‌ها و ادامه دار بودن تحركات مثبت است، زيرا علاوه بر عوامل برون‌زاي سياسي مي‌توان به گزارش‌هاي اقتصادي بانك مركزي پيرامون نرخ تورم و حجم نقدينگي و تحركات ادامه دار نرخ تورم در ماه شهريور قبل از بازگشايي مدارس به عنوان فاكتورهاي تاثيرگذار و مثبت اشاره كرد.
ارزش معاملات به 5 تريليون ريال رسيد
بازار آتي بورس كالاي ايران نيز در حالي دنبال شد كه براي بازار، قيمت‌ها در دامنه نوسان زير 2 درصد دنبال شد و معامله‌گران بيشتر با حالت انتظار دادوستدها را دنبال كردند.
روند مبادلات به گونه‌اي بود كه سررسيدهاي شهريورماه همچنان با افزايش موقعيت‌هاي خريد همراه و سررسيدهاي دور نيز به دليل افزايش اختلافات با موقعيت‌هاي فروش مواجه است. اين در شرايطي است كه پيش‌بيني‌ها از اين حكايت دارد كه ادامه موقعيت‌هاي خريد در سررسيدهاي نزديك بهتر است تغيير يابد و حتي برخي توصيه مي‌كنند سرمايه‌گذاران از موقعيت‌هاي نزديك به دليل موعد معاملاتي و نزديك شدن قيمت‌ها با قيمت بازار نقدي خارج شوند و براي كسب سود و نوسان‌گيري به سررسيدهاي دور
توجه كنند.
در مجموع در بازار آتي تعداد 58 هزار و 829 قرارداد به ارزش 5 تريليون و 235 ميليارد و 791 ميليون ريال معامله شد كه به لحاظ حجم و ارزش به ترتيب 38/76 و 90/79 درصد افزايش را نشان مي‌دهد. البته علاوه بر حضور دوباره سرمايه‌گذاران در بازار پس از اجلاس سران، باز شدن معاملات نيز روي افزايش حجم و ارزش مبادلات تاثيرگذار بود. به همين دليل اغلب سرمايه‌گذاران بر اين باورند روزهاي آينده قيمت‌ها تحت‌تاثير دلار و سكه بيشتر روال صعودي به خود مي‌گيرد. قيمت‌ها در بازار نيز به گونه‌اي بود كه در پايان روز
پنج شنبه هفته گذشته نسبت به روز شنبه روند افزايشي بود؛ به طوري كه قيمت سكه سررسيد شهريورماه 18 هزار و 724 تومان (18/2 درصد)، سررسيد مهرماه 17 هزار و 235 تومان (96/1 درصد)، سررسيد آبان‌ماه 15 هزار و 665 تومان (70/1 درصد) و سررسيد شهريورماه 13 هزار و 786 تومان (47/1 درصد) افزايش يافت.



موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 18 شهريور 1391برچسب:, ] [ 15:47 ] [ مهــــدی یوسفیـــان ]

نوکیا از دیروز تا فردا

dijitalberooz.LoxBlog.Com

البته این انتقادات در بسیاری از موارد درست هم از آب درآمده‌اند و رشد منفی درآمد و میزان فروش نوکیا در ماه‌های اخیر گواه خوبی برای اثبات این انتقادات هستند. این در حالی است که «استفان الوپ» مدیرعامل این شرکت به استفاده از سیستم‌عامل ویندوز موبایل شرکت مایکروسافت روی آورده است تا بازار موبایل‌های هوشمند را هم از دست نداده و کاربران را راضی نگه دارند.
با این همه اما مدیران نوکیا هنوز امیدوارند بتوانند این شرکت را به روزهای خوب گذشته بازگردانند و به همین دلیل سعی دارند با معرفی محصولات جدید و متنوع و البته نزدیک به سلیقه بازار و مشتریان، سهم از دست رفته خودشان از بازار پر رونق و داغ گوشی‌های موبایل را دوباره به‌دست بیاورند. در همین راستا این شرکت روز چهارشنبه گذشته نسل جدیدی از گوشی‌های هوشمند لومیای خودش را در کنفرانسی در شهر نیویورک معرفی و رونمایی کرد. این مراسم با تمرکز بر معرفی اولین گوشی‌های موبایل مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوزفون 8 این شرکت برگزار شد. در واقع ویندوزفون 8 تنها یک ارتقای نرم‌افزاری ساده نبوده و مستلزم استفاده از سخت‌افزارهای پیشرفته و بهتری از مدل‌های قبلی است. به این ترتیب گوشی‌های موبایل مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوزفون 8 مجهز به نمایشگرهایی با وضوح تصویر بالاتر بوده، از اسلات‌های کارت حافظه microSD بیشتر بهره می‌برند و البته مجهز به تکنولوژی NFC برای پرداخت‌های موبایلی هستند.
با این همه اما این روزها بسیاری از خریداران گوشی‌های موبایل نوکیا به سابقه حضور این شرکت در بازار جهانی موبایل تکیه می‌کنند؛ سابقه‌ای که با معرفی اولین گوشی این شرکت به نام Mobira Talkman در سال 1984 به بازار شکل گرفت. این گوشی بیش از 5 کیلوگرم وزن داشت و با این حال در دسته گوشی‌های موبایل قابل حمل قرار می‌گرفت.
حدود بیست سال بعد این شرکت اولین موبایل‌های هوشمند چند رسانه‌ای خودش را در سال 2005 به بازار معرفی کرد و بالاخره سری گوشی‌های موبایل لومیای این شرکت در سال 2011 برای اولین بار رونمایی شدند. گوشی‌های لومیا در واقع اولین گوشی‌های مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوزفون این شرکت بودند.
سیر تحول و تکامل محصولات شرکت بزرگ نوکیا در یک نمودار گرافیکی در وب‌سایت Mashable بررسی شده است که آن را در اینجا می‌بینید.

 



 


 

هدفون رنگارنگ ویژه گوشی‌های لومیا

دنیای‌اقتصاد- بالاخره جدیدترین گوشی‌های شرکت نوکیا در مراسمی در چهاشنبه گذشته معرفی و رونمایی شدند.

به دنبال معرفی این گوشی‌های جدید این شرکت از محصول جدید و مشترکی با همکاری شرکت Monster رونمایی کرده است. این محصول جدید یک هدفون بی‌سیم و حرفه‌ای با نام Purity Pro است که قابلیت‌های متنوعی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.
این هدفون بی‌سیم قابلیت پخش استریو را داشته و در رنگ‌های متنوعی طراحی و تولید شده است تا با گوشی‌های رنگارنگ نوکیا لومیا هماهنگ شود. ویژگی جالب این هدفون این است که این دستگاه در کنار امکان بلوتوث از سیستم NFC هم برخوردار است و کاربران می‌توانند با استفاده از NFC و یا سیستم Pairing بلوتوث هدفون خود را به دستگاه مورد نظر متصل کنند. طول عمر باتری این هدفون در هر بار شارژ تا 24 ساعت می‌رسد تا به این ترتیب کاربران محدودیتی از نظر شارژ نداشته باشند. این هدفون همچنین از سیستم فعال حذف نویز هم بهره می‌برد.
بد نیست بدانید که این دو شرکت قبلا هم دو محصول Purity HD و Purity Stereo را به بازار عرضه کرده بودند. قیمت این هدفون جدید و جالب نسبتا بالا است و برای خرید آن باید 300 یورو بپردازید.

 


 

تبلتی سبک برای کاربران نه‌چندان حرفه‌ای

دنیای‌اقتصاد- شرکت Huawei به‌تازگی تبلت جدید مدل MediaPad 7 خودش را به بازار معرفی کرده است. این تبلت آخرین مدل از سری تبلت‌های این شرکت در بازار است که قابلیت‌های متنوعی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.

این محصول مجهز به پردازنده Cortex A8 است که با سرعت 2/1 گیگاهرتز کار می‌کند. نمایشگر 7 اینچی این تبلت از نوع IPS بوده و تصاویر را با وضوح 600 در 1024 پیکسل برای کاربرانش پخش می‌کند. این تبلت مجهز به امکانات ارتباطی مانند 3G، Wi-Fi، MMS و بلوتوث نسخه 3 بوده و از یک پورت microUSB 2.0 برای اتصال به دستگاه‌های دیگر بهره می‌برد. دوربین پشتی این تبلت وضوح 2/3 مگاپیکسلی داشته و وب کم جلویی آن تصاویر را با وضوح 3/0 مگاپیکسل برای استفاده در حالت ویدئو کنفرانس ضبط و ذخیره می‌کند.
طراحی باریک و سبک این تبلت 370 گرمی مکالمه تلفنی با آن و جابه‌جایی آن را برای کاربرانش ساده می‌کند. این تبلت مجهز به حافظه داخلی 8 گیگابایتی بوده و امکان ارتقای حافظه تا 32 گیگابایت را از طریق کارت‌های حافظه microSD هم در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. این تبلت مبتنی بر نسخه ساندویچ بستنی سیستم‌عامل آندروید بوده و قرار است از اواخر ماه سپتامبر به صورت عمومی ابتدا به بازار کشورهای آسیایی عرضه شود و به فروش عمومی برسد.


 

مانیتورهای با کیفیت و پروژکتور قابل حمل

دنیای‌اقتصاد- شرکت Asus که در سال‌های اخیر به صورت پررنگ فعال‌تری در بازار محصولات دیجیتال ظاهر شده است، به‌تازگی در نمایشگاه IFA برلین هم محصولات متنوعی را به بازار معرفی و رونمایی کرده است.

dijitalberooz.LoxBlog.Com

در میان تبلت‌ها، نوت‌بوک‌ها و اولترابوک‌ها دو مانیتور جدید از این شرکت در نمایشگاه خودنمایی می‌کردند. این مانیتورها که مبتنی بر تکنولوژی IPS هستند، با مدل‌های Designo MX239H در اندازه 23 اینچ و Designo MX279H در اندازه 27 اینچ معرفی شده‌اند.
طبق اعلام شرکت Asus این مانیتورها دارای زاویه دید 178 درجه هستند که یکی از امکانات همیشگی پنل‌های IPS به حساب می‌آید. کیفیت تولید رنگ‌ها در این دو مانیتور به خاطر مجهز بودن به پنل باکیفیت، نسبتا بالا است.


ضخامت مانیتور 23 اینچ تنها 5/14 میلیمتر و ضخامت مدل 27 اینچ 5/17 میلیمتر است. هر دو این محصولات دارای 2 پورت HDMI هستند. وضوح تصویر مدل 27 اینچ 2560 در 1440 پیکسل بوده و این وضوح تصویر در مدل 23 اینچ به 1920 در 1080 پیکسل می‌رسد.
در کنار ضخامت کم، قاب دور این صفحه نمایش هم بسیار نازک است و این موضوع برای کسانی که از چند مانیتور می‌خواهند استفاده کنند بسیار جلب توجه خواهد کرد. نکته جالب توجه دیگر درباره این مانیتورهای جدید استفاده از سیستم صوتی حرفه‌ای Bang & Olufsen ICEpower است.
محصول جدید دیگر این شرکت ویدئو پروژکتور قابل حمل مدل B1 است. این پروژکتور از نوع LED بوده و حداکثر شدت روشنایی تصاویر آن به 500 انسی لومن می‌رسد.
این دستگاه قابلیت نمایش تصاویر تا حداکثر اندازه 51 اینچ را داشته و از یک کارتخوان سازگاری با کارت‌های حافظه SD هم بهره می‌برد. این ویدئو پروژکتور قابل حمل تصاویر را با وضوحی طبیعی به نمایش گذاشته و فایل‌های مختلف را بدون نیاز به کامپیوتر به همراه سیستم صوتیSonicMaster Audio Technology پخش و اجرا می‌کند.

 



 

14 میلیون ایرانی با جی پی آر اس در اینترنت هستند

براساس آمارهاي ارائه شده در سال 90 بخش مهمي از دسترسي كاربران به فضاي مجازي از طريق GPRS (اينترنت تلفن‌هاي همراه) صورت گرفته است.

dijitalberooz.LoxBlog.Com

نگاهي گذرا به آمار كاربران روش‌هاي مختلف اتصال به اينترنت گوياي آن است كه سال گذشته مردم بيش از همه از شيوه GPRS براي اتصال به اينترنت بهره برده‌اند و پس از آن به ترتيب دايال آپ، فيبر نوري، ADSL و درنهايت وايمكس ساير شيوه‌هاي استفاده شده براي ورود به دنياي مجازي بوده‌اند.
حدود 32 ميليون و 696 هزار كاربر در سال 90 وارد فضاي مجازي شده‌اند و ضريب نفوذ اينترنت كشور حدود 23/43 درصد تخمين زده شده است كه در اين ميان سهم كاربراني كه با GPRS وارد اينترنت شده‌اند به مراتب بيش از كاربران ساير روش‌ها است.
بنابر آمار ارائه شده از سوي مركز مديريت توسعه ملي اينترنت (متما) در سال 90 حدود هفت ميليون نفر از كاربران كشور از شيوه سنتي دايال‌آپ براي اتصال به اينترنت بهره‌ برده‌اند و حدود 17/9 درصد از اين جمعيت از اين شيوه استفاده كرده‌اند. اما اينترنت پرسرعت يا همان ADSL كه اخبار متعددي مبني بر رشد چشمگير آن ارائه شده نيز طي اين سال حدود چهار و نيم ميليون كاربر را جذب خود كرده و حدود 6 درصد از كل اتصالات به دنياي مجازي را در برگرفته است.
با اين وجود محبوب‌ترين شيوه اتصال به اينترنت در ميان كاربران از طريق تلفن‌هاي همراه بوده است و GPRS با بيش از 14 ميليون و 250 هزار كاربر حدود 85/18 درصد از اتصالات كشور را به خود اختصاص داده است.
شيوه اتصال با وايمكس هم با بيش از 867 هزار كاربر حدود 15/1 درصد از مجموع اتصالات فضاي مجازي را در برگرفته و پس از آن اتصال از طريق فيبرنوري با بيش از شش ميليون كاربر حدود 07/8 درصد از مجموع اتصالات را به خود اختصاص داده است.


 

کامپیوترهایی با طرح لویی شانزدهم

یک طراح و سرمایه‌دار فرانسوی به نام «ژورژز چیریتا» با الهام از کارهای هنری و دستی دوره‌های مربوط به لویی پانزدهم و شانزدهم، طرح‌های جالبی برای کامپیوترهای شخصی ابداع کرده است. او در حال حاضر سه طرح خاص را به ثبت رسانده است و با گروهی از همکارانش در کارگاهی در ملون در جنوب پاریس در حال کار روی آنها و ساخت این کامپیوترهای لوکس هستند. او و همکارانش معتقدند این کامپیوترهای لوکس و متفاوت احتمالا از طرف خانواده پادشاهان و نجیب‌زادگان با استقبال رو به رو می‌شوند.



 

 

 


 

نكات مهم براي افزايش سرعت و طول عمر گوشي‌

سخت‌افزار گوشي‌هاي تلفن همراه بسيار ظريف و حساس است و در صورت بي‌توجهي به آن‌ به سادگي خراب شده و مشكل پيدا مي‌كند و باعث مي‌شود كه قسمت نرم‌افزاري گوشي هم مشكل پيدا كند.

براي افزايش سرعت و طول عمر گوشي تلفن همراه رعايت چند نكته مي‌تواند كمك‌كننده باشد. هيچ‌گاه از پس‌زمينه متحرك براي گوشي استفاده نكنيد، زيرا در آن صورت پردازنده گوشي (هرچند قدرتمند باشد) مجبور مي‌شود به صورت مداوم كار كند و همين باعث فرسودگي زودهنگام و كاهش سرعت عمل گوشي مي‌شود.
به طور مداوم و با فاصله زماني كم بازي‌ها و برنامه‌هاي سنگين را بر روي گوشي خود اجرا نكنيد و به آن فرصت استراحت بدهيد. هر دو هفته يك‌بار يا هر 10 روز يكبار يك بازي يا برنامه سنگين را برروي گوشي خود به مدت حدود 20- 15- 10 دقيقه اجرا كنيد تا تلفن همراه در حداكثر فشار باشد اين كار باعث مي‌شود پردازنده گوشي شما تنبل بار نيايد.
گوشي خود را لاي پنبه نگه نداريد! (منظور از نظر نرم افزاري است) يعني اينكه آن را تحت فشار بگذاريد. البته فقط گاهي اين كار را بكنيد. هنگامي كه شارژ باتري كم است
(مثلا 6 درصد) با آن كارهاي سنگين انجام ندهيد و از اجراي بازي يا نرم افزارهاي سنگين يا روشن كردن دوربين خودداري كنيد. بر اساس اطلاعات نشريه ارتباطات، تلفن همراه خود را مدت زيادي برروي يك حالت ثابت مثلا روي يك عكس، روشن قرار ندهيد چون باعث آسيب ديدن صفحه نمايش مي‌شود. حتي‌الامكان از تمام تلفن همراه با وسايل فلزي و مغناطيسي و كارت‌هاي هوشمند جلوگيري كنيد. تلفن همراه خود را مدت زمان زيادي در مقابل نور خورشيد قرار ندهيد، زيرا باعث آسيب ديدن صفحه نمايش خواهد شد. حافظه با ارزش گوشي را با نصب برنامه‌هايي كه برايتان كاربرد آن چناني ندارد و ضروري نيست اشغال نكنيد. اين مورد در مورد پيامك‌ها هم صدق مي‌كند؛ پيامك‌هايي را كه به دردتان نمي‌خورد، حذف كنيد. حافظه Cash گوشي خود را مديريت كنيد و موارد اضافي را از روي آن پاك كنيد.


dijitalberooz.LoxBlog.Com


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 18 شهريور 1391برچسب:, ] [ 1:44 ] [ مهــــدی یوسفیـــان ]

بورس- آمار هفتگي


 




موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 18 شهريور 1391برچسب:, ] [ 1:54 ] [ مهــــدی یوسفیـــان ]

بــسم الله الرحمــن الرحیــم

از زمانیکه آیپد جدید وارد بازار شده است، اینترنت پر شده از تاخت و تازها به آیپد جدید در مورد نگرانی از مشکل گرم شدن. شکایات مصرف کننده ها باعث شد تا آزمایشاتی برروی آن انجام شود و نشان دهد که آیپد جدید در هنگام بازی نسبت به مدل قبلی ۱۲ درجه گرمتر می شود. البته همانطور که می دانید نماینده شرکت اپل در این زمینه اعلام کرد که همه این مسائل طبیعی است.

 

                                           Real Madrid Resort Island 005 537x302 ساخت کمپ 1 میلیارد دلاری رئال مادرید در امارات



حتما تا‌کنون درباره الکتریسیته زیستی شنیده‌اید. انرژی الکتریکی موجود در بدن حیوانات و نباتات همان الکتریسیته زیستی هستند. در بین موجودات زنده برخی برق کمتر و برخی بیشتر تولید می‌کنند. اما بنا به کشف جدید، حلزون بیشترین میزان تولید انرژی الکتریکی را دارد. ممکن است به زودی شاهد باتری‌های سلولی باشیم که منبع انرژی الکتریسیته در آنها حلزون باشد. جزئیات بیشتر را در ادامه بخوانید.

                                                        



اکنون وقتی صحبت از سفر به فضا به میان می‌آمد، ناخودآگاه تصویر موشک و سفینه فضایی در ذهنمان نقش می‌بست. اما حالا باید به قضیه طور دیگری نگاه کرد. پروژه Startram که به زودی کلید خواهد خورد، سرآغازی است برای سفر به فضا اما با قطار.

                                                   



شرکت معماری sako architects که شرکتی ژاپنی چینی است به تازگی طرحی را ارائه کرده است که “روستای آسمانی توهوکو” نام دارد. این طرح در واقع برنامه ای برای ایجاد روستاها یا شهرک هایی است که توانایی بالایی در مقابله با بلایای طبیعی دارند و در منطقه توهوکو ژاپن قرار می گیرد. این طرح یک راه حل بسیار مناسب برای ساکنان مناطقی است که در زمین های کم ارتفاع زندگی می کنند و در صورت بروز مشکلاتی همانند سیل، برای نجات خود دسترسی به مناطق طبیعی مانند تپه ندارند.





براساس یکی از پروژه های جدید تحقیقاتی مایکروسافت، شما می توانید به یک زبان دیگر صحبت کنید بدون اینکه نیازی به یادگیری یا دانستن آن زبان داشته باشید.
 

                                    با پروژه جدید مایکروسافت به زبان خارجی صحبت کنید



این دو غول دنیای تکنولوژی شاید در عمل با یکدیگر رقیب باشند اما این بدان معنا نمیباشد که آنها نمیتوانند با هم بیزینس داشته باشند. به گزارش Ben Schachter تحلیلگر Macquarie, اپل در سال ۲۰۱۱ یک میلیارد از گوگل دریافت کرده است تا از این موتور جستجوگر به عنوان پیش فرض در مرورگر خود یعنی سافاری استفاده کند.

Apple Google 640x266 610x253 1 میلیارد دلار برای موتور جستجوی پیش فرض سافاری



این روزها به همراه تبلت های مدرن می توان لذت واقعی بصری را لمس کرد، تصاویری واضح و رنگ هایی زنده بعضی وقتها ما را به اشتباه می اندازند که ما در حال نگاه کردن به یک صفحه نمایش هستیم یا یک صحنه واقعی. باز کردن تصاویر مختلف و حرکت در بین تصاویر آنهم با انجام حرکاتی ساده و هزاران نوع فعالیت و سرگرمی فوق العاده دیگر نتیجه ادغام تکنولوژی های پیشرفته ایست که بسیاری از ما به سختی بعضی از آنها را درک میکنیم. خوشبختانه ما هیچ نیازی هم به فهمیدن و درک این تکنولوژی ها نداریم، ما فقط از رزولوشن بالای صفحه نمایش تبلت ها لذت می بریم، بدون اینکه بخواهیم نگران OLED ها یا تعداد پیکسل های آن باشیم.

تبلت هایی با رزولوشن بالا یا فوق العاده بالایی امسال معرفی شده اند. در روز ۷ مارس، شرکت اپل، نسل بعدی آیپد خود را معرفی نمود. دستگاه جدید اپل دارای رزولوشن خیره کننده ۲۰۴۸ در ۱۵۳۶ می باشد و البته نوع صفحه نمایش آن رتیناست. در واقع رزولوشن آن ۲ برابر آیپد ۲ می باشد (۱۰۲۴ در ۷۶۸).

به هر حال چه به شنیدن این موضوع علاقمند باشید یا نباشید، تبلت های اندرویدی همیشه در حال مقایسه با آیپد هستند، تبلت هایی که حدود ۶۰ درصد بازار را در اختیار دارد. اما سئوال اینجاست که چطور اندروید وارد این نبردی که در مورد رزولوشن بالاتر است میشود؟

ایسوس، ایسر، لنوو و Huawei قبلا دستگاه هایی را معرفی نموده اند که دارای صفحه نمایش با رزولوشن بالا می باشند و البته آماده رقابت و نبرد با آیپد. بنابراین بدون هیچگونه بحث دیگری با این تبلت ها بیشتر آشنا میشویم.            

 نبرد بهترین تبلت های اندرویدی در برابر آیپد جدید



مانطور که Rovio قول داده بود، این شرکت امروز آخرین نسخه از بازی پرندگان خشمگین یا انگری بردز با نام Angry Birds Space را معرفی نمود. این نسخه از بازی برای پلتفرم های مختلف مانند iOS، اندروید، مک و پی سی در روز ۲۲ مارس ارائه خواهد شد. البته قرار است در رابطه با این بازی انیمیشن ، کالا و کتابهایی نیز منتشر شود. نسخه فضایی پرندگان خشمگین قرار است در ۶۰ مرحله مختلف در اختیار دوستداران و علاقمندان به این بازی قرار گیرد. همچنین در این نسخه شخصیت هایی همراه با نیروهای جدید معرفی میشوند و مرحله های جدیدتر با یک آپدیت ساده در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت. این بازی امروز و برای اولین بار برروی یک گالکسی نوت در کنفرانس SXSWi به نمایش گذاشته شد.


 پرندگان خشمگین فضایی رسما معرفی شدند



منـــبــع : mahdiyousefian.loxblog.com

دیـجـتـآل بـه روز


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, ] [ 13:6 ] [ مهــــدی یوسفیـــان ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

خــوش آمدید
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 4
بازدید کل : 16673
تعداد مطالب : 14
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

کد آیکن نوار آدرس


بامبی